Training Academy Uden

Een veilige en efficiënte werkvloer begint met goed opgeleid personeel.

Voor een langdurig dienstverband is het van belang dat men de nodige trainingen en opleidingen volgt. Om dit te faciliteren hebben wij Training Academy Uden in het leven geroepen – dé aanbieder van trainingen en opleidingen voor internationale medewerkers.

Hoogwaardige trainingen

Onze moderne faciliteiten en ervaren instructeurs stellen ons in staat om hoogwaardige trainingen aan te bieden. Deze stellen internationale medewerkers in staat om hun vaardigheden te verbeteren en hun kennis van veiligheidsvoorschriften en -procedures te vergroten. De trainingen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van internationale medewerkers en de opdrachtgevers. We bieden daarnaast zowel theoretische als praktische lessen, in het Engels, om ervoor te zorgen dat onze cursisten zich comfortabel en zelfverzekerd voelen.

Welke trainingen?

Ons aanbod van trainingen omvat (onder andere):

Heftrucktraining

Onze heftrucktraining omvat zowel de basis- als de gevorderde niveaus, zodat medewerkers van alle ervaringsniveaus kunnen profiteren van onze cursussen. Deze training is bedoeld om de deelnemers vertrouwd te maken met de werking van heftrucks, de belangrijkste onderdelen van een heftruck en hoe je hier op een veilige manier mee werkt. Daarnaast leren de deelnemers de juiste technieken voor het laden en lossen en het manoeuvreren van de heftruck in verschillende situaties.

Reachtrucktraining

Een reachtrucktraining bij stelt medewerkers in staat om efficiënt en veilig met reachtrucks om te gaan. Onze training omvat zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden, zoals het navigeren door smalle gangen, het werken op verschillende hoogtes en het correct uitvoeren van onderhoudsprocedures en veiligheidschecks.

Pallettrucktraining

Onze pallettrucktraining is gericht op het veilig en efficiënt bedienen van elektrische pallettrucks. Deze training behandelt de basisprincipes van het werken met pallettrucks, zoals het navigeren door magazijnen, het verplaatsen van goederen en het veilig stapelen van ladingen.

Hoogwerker-training

Deze training is speciaal ontworpen om deelnemers de kennis en vaardigheden bij te brengen die nodig zijn voor het veilig en efficiënt bedienen van hoogwerkers. Tijdens de training worden zowel theoretische concepten als praktische toepassingen behandeld, zoals het selecteren van de juiste hoogwerker voor een specifieke taak, het navigeren op hoogte en het inschatten van mogelijke risico’s.

Hijstraining

Onze hijstraining is gericht op het veilig en efficiënt hanteren van hijsapparatuur, zodat deelnemers de vaardigheden verwerven die nodig zijn om hiermee te mogen werken. Onze deskundige instructeurs combineren theoretische kennis met praktische oefeningen, waarbij onderwerpen als hijstechnieken, het gebruik van hijsbanden, takels en kettingen en het inschatten van lasten aan bod komen.

Bedrijfshulpverlening (BHV)

Bij Training Academy Uden bieden we een uitgebreide BHV-training aan die internationale medewerkers voorbereidt op het omgaan met noodsituaties op de werkvloer. Onze BHV-training omvat onderwerpen zoals eerste hulp, brandbestrijding, ontruiming en communicatie tijdens noodsituaties. We zorgen ervoor dat je medewerkers de kennis en vaardigheden opdoen die nodig zijn om snel en effectief te reageren in het geval van een incident.

Bandenwisseltraining

Om werknemers goed en veilig te leren banden wisselen bieden wij een 2-daagse bandenwisseltraining aan voor beginnende (tijdelijke)medewerkers.

Op deze dag leer je: een auto goed op de brug te rijden, wielen netjes te (de)monteren, het verwijderen van balanceerlood, (de)monteren van de banden van de velg, controle van de draairichting van de band, balanceren van het wiel, wielbouten natrekken met een momentsleutel met het juiste aanhaalmoment, rekening houden met eventuele aanwezige TPMS (Tyre Pressure Measuring System), opnemen van profieldiepte en markeren van banden, het uitvoeren van een visuele controle op onder andere de reminstallatie.

Na deze 2 dagen heb je een goede basis waardoor je jezelf snel kunt ontwikkelen tot volwaardig bandenmonteur. De rode draad in deze training is veiligheid en de basis van het vak leren.

Trainingen worden in het Nederlands, Engels en Duits gegeven.

Kernwaarden

Training Academy Uden hecht veel waarde aan de kwaliteit van onze trainingen en de tevredenheid van onze klanten en cursisten. We zijn trots op de deskundigheid van onze instructeurs, die allemaal over uitgebreide ervaring en certificeringen beschikken in hun respectievelijke vakgebieden. We werken voortdurend aan het verbeteren en actualiseren van onze trainingsmaterialen om ervoor te zorgen dat we altijd voldoen aan de nieuwste normen en best-practices in de branche.

Maatwerk

Bij Training Academy Uden begrijpen we dat elke organisatie uniek is en dat de behoeften van je medewerkers kunnen variëren. Daarom bieden we op maat gemaakte trainingsprogramma’s aan die kunnen worden aangepast aan de specifieke vereisten van je bedrijf. Onze trainingen worden verzorgd in Uden of op locatie in Land van Cuijk.