Over N2 People

Met ruim 12,5 jaar ervaring in de uitzendbranche en de inzet van internationale vakkrachten, beschikken we over een groot Europees netwerk met eigen kantoren in meerdere EU landen. Diversiteit zit in ons DNA.

N2 People is een innovatieve organisatie gespecialiseerd in het uitzenden, detacheren, werving en selectie en het opleiden van internationale medewerkers. Met ruime ervaring in de branches Automotive, Techniek, Logistiek en van chauffeurs begrijpen wij als geen ander de behoeften van zowel werkgevers als werkzoekenden in deze sectoren. Onze missie is om de perfecte match te creëren tussen internationale medewerkers en bedrijven en daarmee bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van zowel de werkgever als de medewerker.

Ruim 12,5 jaar ervaring

Met meer dan 12,5 jaar ervaring op gebied van het inzetten van internationale professionals in uiteenlopende functies – van chauffeurs in de breedste zin van het woord tot autospuiters, lassers, orderpickers en meer – hebben we een uitgebreid Europees netwerk opgebouwd. We beschikken over eigen vestigingen in diverse EU-landen en werken met vele nationaliteiten; zowel op de werkvloer als op ons hoofdkantoor. Daarnaast werken we ook samen met een breed netwerk van agentschappen in diverse EU-landen. Dit stelt ons in staat om onze vakmensen beter te begrijpen en klanten nog betere ondersteuning te bieden.

Onze kernwaarden

Bij N2 People staan onze kernwaarden centraal: resultaatgericht, deskundig en samenwerken. Wij zetten ons volledig in om aan de verwachtingen van onze klanten en internationale medewerkers te voldoen. Ons team van ervaren professionals heeft diepgaande kennis van de markten waarin wij opereren en beschikt over een uitgebreid netwerk. Hierdoor zijn wij in staat om snel en effectief te reageren op de veranderende arbeidsmarkt en de groeiende vraag naar personeel.

Bij N2 People geloven we in een lange termijn samenwerking, zowel met onze klanten als met onze internationale medewerkers. We streven ernaar om niet alleen de best mogelijke match te maken, maar ook om een duurzame relatie op te bouwen. We beseffen dat het voor internationale medewerkers een enorme stap is om de vertrouwde omgeving achter te laten voor kansen in Nederland. Daarom zetten we ons in om een tweede thuis te creëren voor hen.

Future At Work

Onze onderneming is gegrondvest op een vernieuwende manier van denken, geloven en handelen. We streven ernaar om functies te bieden die aansluiten op de krachten van internationale medewerkers, terwijl we tegelijkertijd zorgen voor uitstekende leef- en werkomstandigheden. Bovendien bieden we op maat gemaakte trainingsmogelijkheden aangezien we voortdurend willen investeren in de groei van onze internationale medewerkers. Ons multiculturele team stelt ons in staat om inzicht te krijgen in hoe we ontwikkeling van hen optimaal kunnen stimuleren, wat bijdraagt aan een langdurige en positieve toekomst bij de opdrachtgever.