Over N2 Facility

N2 Facility biedt bestaande of te ontwikkelen huisvestinglocaties aan die deels of volledig gereserveerd kunnen worden voor of door internationale medewerkers.

N2 Facility biedt huisvesting aan internationale medewerkers die bij ons of een klant in dienst zijn. Hiervoor bieden wij bestaande of te ontwikkelen locaties aan die gedeeltelijk of volledig gereserveerd kunnen worden. Hierbij is de huurder verzekerd van het aantal gereserveerde slaapplaatsen. De internationale medewerkers betalen voor de gereserveerde plaatsen. Deze oplossing biedt een stabiele vorm van accommodatie voor hen, waardoor zij zich kunnen concentreren op hun werkzaamheden.

Stabiliteit en comfort

Bij N2 Facility begrijpen we dat stabiliteit en comfort cruciaal zijn voor het welzijn en de productiviteit van internationale medewerkers. Daarom zetten wij ons in om hoogwaardige huisvesting te bieden die tegemoetkomt aan hun behoeften en hen in staat stelt zich volledig te concentreren op het werk. We hechten hierbij veel waarde aan het bieden van stabiliteit, zodat internationale medewerkers zich gedurende een lange periode geen zorgen hoeven te maken over het vinden van accommodatie en zich volledig kunnen richten op het opbouwen van een succesvolle carrière.

Onze huisvestingsoplossingen zijn ontworpen met het oog op comfort, functionaliteit en toegankelijkheid, waardoor internationale medewerkers zich snel thuis voelen en optimaal kunnen presteren in hun werkomgeving.

Hoe het werkt

Reserveringen bij N2 Facility kunnen voor verschillende perioden worden gemaakt:

  • Bestaande locaties: reserveren vanaf 3 maanden
  • Te huren locaties: reserveren vanaf 6 maanden
  • Te ontwikkelen locaties: reserveren vanaf 12 maanden

De reservering verzekert een slaapplaats voor je medewerker. Als een slaapplaats bezet gehouden wordt betaalt de medewerker of het uitzendbureau de kosten. Onbezette gereserveerde plaatsen worden tegen kostprijs aan je bedrijf gefactureerd. Bij onbezette plaatsen zal N2 Facility zich echter maximaal inspannen om deze te vullen en leegstandskosten te beperken.

Langere reserveringen zijn mogelijk en aanbevolen voor locaties die goed aansluiten bij je bedrijf. Loopt de reservering ten einde? Minimaal één maand voor het einde van een reservering wordt een mogelijke nieuwe reservering besproken en vastgelegd.

Onderhoud

N2 Facility beheert locaties, voert wekelijks controles uit op naleving van huisregels en verricht onderhoud. Aanvullende diensten zoals (E)-bike service, schadereparaties en het oplossen van calamiteiten worden vooraf met je afgestemd en kunnen op basis van uitvoering of in de kostprijs van de slaapplaats worden verrekend.

Schoonmaak

Schoonmaakdiensten zijn bespreekbaar, zoals wekelijkse schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes, kamers en het ophalen van afval. Een hygiënische slaapplaats is een comfortabele slaapplaats.