N2 Facility

Martin van den Munckhof Directeur N2 Facility

Op 3 april 2023 is Martin van den Munckhof aangesteld als de nieuwe Directeur van N2 Facility, nadat hij eerder als interim manager begon. Eric Nabuurs, de CEO van MENS Group, kan zich nu volledig richten op de groeistrategie en uitbreiding van het bedrijf.

Martin van den Munckhof heeft jarenlange ervaring in de facilitaire dienstverlening, waar hij actief was in diverse operationele en managementfuncties. Eric Nabuurs geeft met deze uitbreiding en verdere specialisatie invulling aan de herstructurering van zijn organisatie in de zakelijke dienstverlening en zijn groeiplannen voor de komende jaren.

Martin van den Munckhof neemt de leiding over het zelfstandige zusterbedrijf N2 Facility en is klaar voor zijn nieuwe uitdaging. De kernactiviteiten van N2 Facility omvatten Housing, Cleaning en Maintenance. Ze bieden huisvesting aan internationale medewerkers van zowel zusterbedrijf N2 People, andere werving- en selectiebureaus, als internationale medewerkers die vast in dienst zijn of komen bij bedrijven. Cleaning en Maintenance vloeien hier logischerwijs uit voort.

Over N2 Facility

N2 Facility is onderdeel van MENS Group en een onafhankelijke zusterorganisatie naast Training Academy Uden en natuurlijk N2 People, de personeelsdienstverlener die sinds de oprichting in 2010 gestaag groeide en vanaf 2020 een versnelling in groei doormaakte. De explosieve groei in 2021 en de voortzetting hiervan zorgden ervoor dat N2 People zich ontwikkelde van een kleinere flex organisatie naar een middelgrote flex organisatie en in 2022 een plek veroverde in de Flexmarkt Top 100.

Eric Nabuurs, CEO van de MENS Group, zegt: “We zijn erg blij dat Martin van den Munckhof, naast Bas Joosten als Operational Director van N2 People, nu ook toetreedt tot het directieteam. Martin is met zijn ervaring uitermate geschikt om N2 Facility vorm te geven als zelfstandige organisatie in de facilitaire dienstverlening”.

“N2 People heeft veel ervaring in de uitzendbranche en zet internationale vakkrachten in voor met name de sectoren Automotive, Techniek en Logistiek, inclusief chauffeurs. We hebben een groot Europees netwerk met eigen (remote) recruiters en agentschappen in meerdere EU-landen. Diversiteit zit in ons DNA; we werken samen met verschillende nationaliteiten, zowel op de werkvloer als op ons hoofdkantoor. Zo begrijpen we onze vakkrachten en kunnen we betere ondersteuning bieden aan klant en vakkracht. N2 Facility, met kernactiviteiten Housing, Cleaning en Maintenance, is een welkome aanvulling op onze dienstverlening”, aldus Eric Nabuurs. “Het sluit perfect aan bij het plan van de ABU en eerdere aanbevelingen van de commissie Roemer om werk en huisvesting van arbeidsmigranten te scheiden en verdere stappen te zetten voor duurzaam goed werkgeverschap, kwaliteitsverbetering en beschikbaarheid van huisvesting, opleiding en aandacht voor het welzijn van arbeidsmigranten”.