N2 People

Het verhaal van Ionita Petre Gabriel

Ik ben Ionita Petre Gabriel uit Roemenië, woonachtig in Boekarest en 32 jaar jong. In mei 2017 ben ik naar Nederland gekomen om te werken voor N2 People.

Mijn droom is om een groot en gezond gezin te hebben. Om een goede vader en tegelijkertijd een goede werknemer te zijn. Ik weet dat mensen van allerlei dingen en levensstijlen dromen, maar ik ben een eenvoudig persoon uit een liefdevol gezin. Ik weet uit ervaring dat het leven geweldig kan zijn als je eenmaal een goede relatie hebt met je kinderen en partner en als je samen geniet van de schoonheid van het dagelijkse leven. Dan droom je niet van groot geld, het winnen van de loterij of wat dan ook. Het leven is geweldig als het gevuld is met liefde.

Van N2 People naar N2 Facility

Toen ik naar Nederland kwam ben ik begonnen als orderpicker voor twee weken en later als chauffeur, beide als uitzendkracht. Op 23 april 2018 bood het bedrijf mij een baan aan als Coördinator Huisvesting & Transport en in juli 2021 heb ik een nieuwe carrièrestap gemaakt als eerste Facilitair Coördinator. Mijn taken omvatten huisplanning en aankomsten, inkopen en zoeken naar nieuwe accommodaties, contact onderhouden met N2People, prognoses maken, kijken naar gas en elektra en verder alles doen wat nodig is binnen Facility.

Roemenië

Ik houd van mijn land en mijn familie. Hoewel ik een geweldige tijd heb gehad in Nederland, ben ik weer terug in Roemenië. Nu werk ik bij N2 Facility – een zusterbedrijf van N2 People. Ze hebben me een baan aangeboden als hun eerste Facility coördinator op afstand!